Wednesday, February 11, 2009

ΝΕΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Λοιπόν η πολυαγαπημένη μας πρόεδρος, πήγε τελικώς να ρωτήσει σχετικά με την φοιτητική εβδομάδα και μέσω αυτής μάθαμε τα εξής:


1. Ώς τα τέλη Φλεβάρη θα πρέπει να έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας για την έκθεση. Οι προτάσεις αυτές αφορούν ημερομηνίες, χώρο, ποσότητα και χρήματα τα οποία χρειαζόμαστε.

2. Συνήθως οι αρμόδιοι για την διοργάνωση (το πανεπιστήμιο) δινουν 200€ για να τυπώσουμε αφίσες και προσκλήσεις και απο'κει και πέρα εγκρίνουν κάποια ακόμη έξοδα π.χ. τυπώματα αν αυτά είναι σε λογικά πλαίσια.

3. Ακόμη μας πρότειναν να οργανώσουμε ένα 2ήμερο workshop για γνωριμία όσων ενδιαφέρονται, με την φωτογραφία, υπο μορφή κάποιων σεμιναρίων και ομιλιών.Κάτι αντίστοιχο θα γίνει απο θεατρικές ομάδες και ομάδες που ασχολούνται με το animation.


Επειδή όλα αυτά χωράνε κουβέντα, ειδικά το μέρος που θα γίνει η έκθεση, αποφασίστηκε να γίνει συνέλευση, ώστε να γίνει και η καλύτερη δυνατή συνενόηση και για να ακουστούν όλες οι γνώμες. Η συνέλευση θα γίνει στον χώρο του ΦΟΑΠΘ, στις 13/2/09 στις 22:00. Όσο πιο σύντομα πάρουμε αποφάσεις και καταλήξουμε σε όσα θεωρούμε απαραίτητα, τόσο πιθανότερο είναι να λάβουμε και χρηματοδότηση, οπότε ας ανασκουμπωθούμε!!!


Εκτός από αυτήν την έκθεση, μας έγινε πρόταση και από την τοπική οργάνωση της Διεθνούς Αμνηστίας, για να συμμετέχουμε σαν ΦΟΑΠΘ σε μια έκθεση με θέμα τα ανθρώπινα διακαιώματα (τι άλλο;) η οποία θα γίνει αρχές Μαρτίου (τουλάχιστον αυτό σκέφτονται σε πρώτη φάση) και θα φιλοξενηθεί σε κάποιο καφέ της πόλης κατά πάσα πιθανότητα. Καλό είναι να συζητηθεί κι αυτό στην συνέλευση, ώστε να απαντήσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα, μιας και ο Μάρτιος δεν είναι αργά.

No comments: