Saturday, February 14, 2009

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Έγινε συνέλευση σήμερα και αποφασίστηκαν τα εξής:

Η έκθεση φωτογραφίας θα γίνει σε πρώτη φάση μέσα στα πανεπιστήμια, σε ανοιχτό χώρο, είτε στον διάδρομο της νομικής μπροστά από τον ΦΟΑΠΘ, είτε στα γρασίδια της φιλοσοφικής. Σε δεύτερη φάση και για να γίνει γνωστός ο όμιλος και παραέξω, θα δούμε τι διαθεσημότητες υπάρχουν για να μεταφερθεί μέρος της έκθεσης ή ακόμα και όλη η έκθεση σε κάποιο μαγαζί, (καφέ ή ότιδήποτε άλλο) μετά το τέλος της.

Δευτέρα θα πάνε η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος να μιλήσουν ξανά με τους οργανωτές για να τους αναφέρουμε για το μέρος και να πάρουμε έγκριση. Επίσης θα ρωτήσουν και θα μάθουν τι ακριβώς θέλουν οι διοργανωτές για την παρουσίαση, πότε θα γίνει, που και πόση ώρα θέλουν να έχει διάρκεια, ώστε να οργανωθούμε και σε αυτό κάπως καλύτερα.

Κατα τ'άλλα μέχρι την άλλη Παρασκευή όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην έκθεση να στείλουν ένα mail στον ΦΟΑΠΘ (foapth@yahoo.com) και αν μπορούν να προσδιορίσουν και τον αριθμό των φωτογραφιών που θέλουν να δώσουν.

Επίσης θα πρέπει για όσο διαρκεί η έκθεση να υπάρχουν κάποιοι εκεί, ώστε να μην απαλοτροιώσουν τα καλλιτεχνικά μας έργα! Για τον λόγο αυτό πρέπει επίσης ,όσοι θέλουν και μπορούν να κρατήσουν για εκείνες τις μέρες την έκθεση, να ενημερώσουν με τον ίδιο τρόπο τον όμιλο.

Τέλος για την έκθεση, όσοι μπορούν, θέλουν, έχουν χρόνο κτλ, να πάνε σε φωτογραφία και να πάρουν μια προσφορά, για το πόσο μπορεί να μας χρεώσουν για εκτύπωση φωτογραφιών. Τις προσφορές ας τις γράψουν σε ένα χαρτί, ώστε στην επόμενη συνέλευση, (20/2/09 στις 22:00), να κάνουμε σύγκριση τιμών και να επιλέξουμε την καλύτερη προσφορά. Οι τιμές που θα πρέπει να πάρουμε είναι τρείς στο σύνολο και θα είναι για:
-60 φωτογραφίες μεγέθους 20x30 cm
-30 φωτογραφίες μεγέθους 20x30 cm και 30 φωτογραφίες μεγέθους 30x40 cm και
-60 φωτογραφίες μεγέθους 20x30 cm

Όσοι θέλουν να συμετάσχουν στην έκθεση με κάποιο συγκεκριμένο θέμα, ας στείλουν το όνομά τους, κάποιο τρόπο επικοινωνίας (mail κατά προτίμηση) και το θέμα, στο mail του ΦΟΑΠΘ, ώστε να το ανακοινώσουμε στο blog και όσοι ενδιαφέρονται να συμετέχουν με το ίδιο θέμα, να έρθουν σε επαφή, για να οργανωθούνε καλύτερα.

Όσοι ενδιαφέρονται για να συμμετέχουν στην έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας, ας στείλουν ένα mail. Το θέμα είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι οργανωτές θα προτιμούσαν όσο είναι δυνατόν, το θέμα να συσχετίζει την γιορτή της γυναίκας με το πρόσφατο γεγονός με την Κωνσταντίνα Κούνεβα και τις γυναίκες που διεκδικούνε τα δκαιώματά τους.

Επειδή όλα αυτά απαιτούν και πάλι συνέλευση, ορίστηκε νέα συνέλευση στις 20/2/09 στις 22:00 στον ΦΟΑΠΘ, ώστε να αποφασιστεί σε ποιο φωτογραφείο θα τυπώσουμε, να ορίσουμε τον τελικό αριθμό ατόμων που μπορούν να κρατήσουν την έκθεση, τον τελικό αριθμό των ατόμων που θα συμετάσχουν στην έκθεση και αν είναι δυνατόν και τον συνολικό αριθμό των φωτογραφιών, το αν θα συμετέχουμε στην έκθεση που μας ζητάει η Διεθνής Αμνηστία και να κουβεντιαστεί ότι μας ζητήσανε για την παρουσίαση.

No comments: