Tuesday, February 17, 2009

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Πήγαμε σήμερα και μίλησαμε με την Αναστασία που είναι υπεύθηνη για την φοιτητική εβδομάδα. Και έχουμε τα εξής:

Για την έκθεση:

-Περιμένουμε mail που να μας λέει αν ο χώρος εγκρίνεται ή όχι. Κατα πάσα πιθανότητα δεν θα έχουμε πρόβλημα και πιέσαμε κάπως τα πράγματα ώστε να μπορούμε να έχουμε το μέγιστο δυνατό χρονικό διάστημα στο οποίο θα κάνουμε την έκθεση, δλδ να μας αφήσουν ελεύθερο όλο τον Μάη αν είναι δυνατόν, για να το διοργανώσουμε όποτε μας βολεύει. Παρ'όλα αυτά πρέπει να έχουμε αποφασίσει όσο το δυνατόν συντομότερα, αν είναι δυνατόν μέχρι και τις 20/2/09 ακριβείς ημερομηνίες, ώστε να τους ενημερώσουμε.

-Θα μας δωθούν 200€ για να ξοδέψουμε στην διαφήμηση. Αυτό περιλαμβάνει αφίσες, έντυπο υλικό και γενικότερα ότι πιστεύουμε εμείς ότι είναι απαραίτητα. Επίσης υπάρχει ίσως και η δυνατότητα ώστε να βγούν αφίσες μας στα αστικά, κατόπιν συνενόησης δικής τους με τον ΟΑΣΘ, οπότε καλό είναι να έχουμε υπόψιν μας και σε ποια αστικά είναι καλύτερο να μπούνε, έτσι ώστε να τους προτείνουμε και κάτι.

-Για το ποσό που θα χρειαστούμε για την εκτύπωση, είπαν οτι τα 300€ είναι μέσα στις δυνατότητές τους και ότι συνήθως δίνονται. Επομένως δεν θα έχουμε πρόβλημα ούτε και με αυτό. Πάντως πρέπει επίσης να ενημερώσουμε για το ακριβές ποσό όσο το δυνατόν συντομότερα.

Για το Workshop

-Γενικά πρότειναν να οργανώσουμε εμείς ένα διημερο, στο οποίο θα υπάρχουν κάποια σεμινάρια. Το περιεχώμενό τους είναι ελεύθερο να το αποφασίσουμε εμείς, ανάλογα με το τι κρίνουμε σημαντικό. Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι επίσης κάτι το οποίο θα αποφασίσουμε εμείς. Μια πρόταση είναι να γίνει την πρώτη μέρα ενα θεωρητικό σεμινάριο (3-4 ώρες πχ) και την δεύτερη κάτι πιο πρακτικό. δλδ να τραβήξουμε φωτογραφίες με τον κόσμο που έχει πάρει μέρος στο θεωρητικό κομμάτι.

-Μας πρότειναν επίσης όσοι τραβήξουν φωτογραφίες να εκθέσουν κι αυτοί τις φωτογραφίες τους, με έξοδα της φοιτητικής εβδομάδας. Στην περίπτωση αυτή το workshop θα πρέπει να προηγηθεί της έκθεσης.

-Η ημερομηνία που θα βόλευε καλύτερα για να γίνει το workshop είναι το 2ο δεκαήμερο του Μάη.

-Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα, να παραχωρηθεί ένα λεφωρείο του ΑΠΘ, το οποίο να μας πάει κάποια εκδρομή εκτός Θεσ/νίκης για να κάνουμε το πρακτικό μέρος του Workshop. Στην περίπτωση αυτή το θεωρητικό σεμινάριο πρέπει να γίνει την Παρασκευή, ώστε το Σάββατο να μπορούμε να φύγουμε από το πρωί για την εκδρομή, για να έχουμε χρόνο για φωτογραφίες. Το ΑΠΘ έχει 2 λεφωρεία, ένα μικρό κι ένα μεγάλι, εκ των οποίο το ένα (δεν ξέρουμε ποιο) είναι των 50 θέσεων.

-Συνολικά πρέπει να τους πούμε σχετικά άμεσα: ημερομηνίες για το Workshop, σε ποιόν χώρο θα θέλαμε να γίνει το workshop, τι απαιτήσεις έχουμε από τον χώρο αυτόν, τις δραστηριότες που θα κάνουμε στο διήμερο και το αν θα κάνουμε εκδρομή ή όχι.


Αυτά γενικά για την φοιτητική εβδομάδα. Κάτι που δεν ρωτήσαμε, είναι για το αν θα μπορούσαν να μας δώσουν χρήματα για λεύκωμα. Θα το ρωτήσουμε την επόμενη φορά, αλλά στο μεταξύ πήγαμε και ρωτήσαμε σε διάφορα μαγαζιά για λεύκωμα-βιβλίο με 80 σελίδες, 60 από τις οποίες θα είναι έγχρωμες και θα έχουν τις φωτογραφίες μας. Οι τιμές γενικά παίζουν από 11€-21€ το κομμάτι αν θέλουμε να βγάλουμε λίγα αντίτυπα (1-20 περίπου). Στην περίπτωση που θέλουμε να βγάλουμε περισσότερα (100 κομμάτια) βρήκαμε και τιμές μέχρι 8,5€-9€ το κομμάτι. Οι προσφορές είναι αρκετές και γι'αυτό δεν τις παραθέτουμε αναλυτικά. Προσφορές πήραμε επίσης και για τις φωτογραφίες, όπου καλύτερα είναι να εκτυπώσουμε μεγάλο μέγεθος (30x40). Έχουμε αρκετές προσφορές και γι'αυτό, οπότε επίσης δεν παραθέτουμε αναλυτικά.

Για απορίες κτλ. στείλτε mail. Ευχαριστώ!

No comments: